Share in / Compartir en

 

Василена Костадинова

Василена Костадинова

 

Василена Костадинова

 

блог

https://fashionvasilena.blogspot.com/

 

 

 

“Смятам да продължа да се развивам във сферата на рекламите и рекламния бизнес. Имам доста идеи, които се надявам да осъществя.”

 

“Част съм от платформа за поръчка на видеа с благотворителна цел. Това е една страхотна възможност  да зарадвам моите последователи с персонално видео, а със събраните пари и да подкрепя избраната от мен благотворителна цел.”

 

“В личностен план ми се иска да  създам собствено семейство. А в професионален план да продължавам да се развивам и в модната и правната сфера.”

 

“Много обичам да пътувам и това много ми липсва през последните месеци.  Искам да посетя доста места и да срещна много нови хора.”

 

Тя е нашата принцеса на Перумира в своята страна. За мен е чест да представя Василена Костадинова от Пловдив – България.
Срещаме се отново с Василена и тя ни дава второ международно интервю. Това ново интервю е достъпно на Перумира на английски и български език.
Василена продължава да расте в света на модата и сега е красив влиятел на различни марки и продукти.
Василена ни разказва всичко за себе си, за блога си, за своите проекти и новини !!!

 

 

 

1.- Василена, много се радвам да те интервюирам отново. Как прекарахте тези месеци?

Благодаря Ви много за втората покана  и за възможността  да бъда ваш гост.  Изминаха почти 5 месеца  от предходното интервю. Това беше важен период за мен, защото започнах да се занимавам  по- задълбочено с инфлунсърството.  Част съм от платформа за поръчка на видеа с благотворителна цел. Това е една страхотна възможност  да зарадвам моите последователи с персонално видео, а със събраните пари и да подкрепя избраната от мен благотворителна цел.

Ако имате желание да си поръчате персонално видео за повод, съвет или забавно, можете да го направите през линка. Създавам клипове на български и английски.  https://voiz.bg/vasilena/

 

2.- Василена, Всеки ден ли се наслаждавате на кариерата си като професионален модел?

Трудно ми е да нарека заниманията с модата за кариера, защото не я приемам като работа, а като начин на живот. Доста от времето си отделям за модни ангажименти и проекти свързани с мода.

 

3.- Сега виждаме, че станахте известен и признат инфлуенсър, има марки и продукти, които ви се доверяват. Как живеете на този етап, придружаващ марки и продукти?

Инфлуенсърството е една нова професия, която се установи в последните години и стана много популярна. Докато не се занимавам с инфлуенсърски проекти, ми се струваше лесна работа да публикуваш публикации, да промотираш продукти и фирми. Оказа се, че не е толкова лесно. За да се получи добър инфлуенсърски проект ми отнема доста време, да подготвя кадрите, постовете, клипове и тн. Внимателно подбирам думите и описанието, с което представям продукта, а кадрите трябва да са с много хубаво качество. Има голямо значение и вида на рекламния продукт и рекламната кампания. Като цяло всяка марка има определени изисквания и очаквания.

 

 

4.- Какво научавате, когато популяризирате и препоръчвате марка или продукт? Какви качества трябва да притежава марка или продукт, за да я препоръчате?

Работя в момента  с много  марки и фирми, промотирам различни продукти. Винаги изпробвам рекламния продукт, преди да го представя на последователите ми. Някои козметични продукти трябва да се използват дори по-дълго време, за да мога обективно да разкажа, колко е ефективен продукта. Затова и създадох мой блог за мода, в който да разказвам за продукти, моето мнение за тях, а и да споделям и други интересни неща. Предпочитам да промотирам био и здравословни  продукти. Държа на качествени козметики и харесвам магазини и марки за дрехи със собствен стил.

https://fashionvasilena.blogspot.com/

“Fashion VK” e блогът ми и за сега статиите са само на български език. 

 

5.- Как възприемате еволюцията си като модел в тези времена?

Смятам да продължа да се развивам във сферата на рекламите и рекламния бизнес. Имам доста идеи, които се надявам да осъществя.

 

6.- Василена, мислил ли си да се кандидатираш за кралица на красотата във вашата страна, в Мис България?

Да, разбира се всяко момиче си мечтае да стане Мис  и да това беше и моята мечта като малка. С годините разбрах, че и да не станеш Мис България, може да дадеш прием на много млади момичета. А днес конкурса  не ми се и струва толкова привлекателен, има толкова много красиви момичета, които не участват и постигат мечтите си без бленуваната корона.

 

7.- Василена, след първото ни интервю, какви нови преживявания като модел имате? Какви са новите ви познания като влияещ?

Заснех няколко нови фотосесии, а наскоро снимах и едно от първите ми моделски видеа. Надявам се да продължавам да се развивам в тази насока и да създавам нови проекти.

От доста време се колебаех, но наскоро се осмелих да създам мой блог.
Публикувала съм до сега над 40 статии в моя блог от няколко категории :  мода, аксесоари, козметика, книги,оригинални подаръци,  заведения и храна.

 

 

8.- Василена, как преживяхте пандемията Covid 19? Как е преживяна пандемията в България?

През първите месеци от пандемията изкарах във вкъщи  и използвах времето за личностно развитие.  Пандемията за съжаление не е приключила още в България.  Имаше известни месеци доста строги мерки, в момента има само малка част от мерките, но извънредната епидимилогична обстановка  ще продължи още известно време.

 

9.- Какви са плановете ви за бъдещата Василена, като жена, като модел, като общественик?

В личностен план ми се иска да  създам собствено семейство. А в професионален план да продължавам да се развивам и в модната и правната сфера.

 

10.- Василена, нека отново играем пинг понг, ще бъде различно от първото интервю:

 

Сиена – дом

Photoshoot – програма

Облекло –  рокля

Природа – планина

Град – Пловдив

Принцеса Перумира – семейство

Южна Америка – екзотика

Домашни любимци – котка

Covid19 – пандемия

Маркетинг – социална медия

Мис България – корона/ титла

Приятели – щастие

мечтана дата – рожден ден

Плаж –  Cacao beach

Почивни дни – пътувания

Сватбена рокля – Guess

 

 

11.- Василена, бихте ли желали да дойдете в Перу или Южна Америка като международен гост?

Ще се радвам да посетя Южна Америка и  специално Перу. Много ще ми бъде интересно да се запозная с вашата култура и традиции ида имам възможността от близо да опозная и посетя толкова екзотична страна. Ще бъде едно приключение за мен! Надявам се скоро да отмине пандемията и да може да се пътува спокойно.

 

12.- След пандемията имате ли нови мотивации?

Много обичам да пътувам и това много ми липсва през последните месеци.  Искам да посетя доста места и да срещна много нови хора.

 

13.- Василена,   вие  винаги сте  красива.  Ще се радваме да чуем отново вашите заключителни думи!

Искам още веднъж да Ви благодаря за поканата да бъда ваш гост! Надявам се да е било интересно за вашите читатели моето участие и да съм мотивирала много млади хора да повярват в себе си  и да следват  мечтите си и дори и да им се струва непостижими! Няма невъзможни неща!

Изпращам  ви много поздрави от България!

 

 

 

 

 

Interview conducted by Jaime William Mostacero Baca with Vasilena Kostadinova – Bulgaria (Second Interview)

Bulgarian language

Contact: Instagram – Email

Interview authorized in writing by Instagram – Email: Vasilena Kostadinova – Perumira – Jaime William

All Rights Reserved in the name of Vasilena Kostadinova – Perumira  – Jaime William

Jaime William
CEO & Founder at Perumira | Website | + posts

Jaime William is an Expert in Projects awarded by the Presidency of the Council of Ministers (PCM) and the Presidency of the Republic of Peru in 2013 (German Development Cooperation - GIZ Agency in Peru - CONFIEP - South Korean Embassy of Peru - Lima Chamber of Commerce)

  • CEO & Founder @Perumira Global Talent Magazine
  • Miss Global Talent - Owner: missglobaltalent.com
  • Director 3DIYgital - 3D printing company
  • The Value of Trust!!!
  • Communicator - Educator
  • Interviewer to talents and professionals around the world
  • Interviewer to finalists for Miss Universe Canada 2020 and finalists for Miss World Costa Rica 2020, Top Models and International Misses - Beauty Queen.
  • Spanish, English, Portuguese, French and Bulgarian
  • Columnist and notes for Puntocero Radio TV from Argentina
Website | + posts

Nuestro objetivo es convertirnos en el Magazine Internacional del Talento Global referente de Perú para el mundo.
Nuestras entrevistas a jóvenes profesionales y talentos de todos los rincones del planeta , temas de tecnología, apps, cursos gratis, idiomas y marketing, así como informes propios de nuestro país nos convierten también en un portal educativo online .

Agregue un comentario

Su dirección de correo no se hará público.