Spread the love

 

Василена Костадинова

Василена Костадинова

 

Василена Костадинова

 

блог

https://fashionvasilena.blogspot.com/

 

 

 

“Смятам да продължа да се развивам във сферата на рекламите и рекламния бизнес. Имам доста идеи, които се надявам да осъществя.”

 

“Част съм от платформа за поръчка на видеа с благотворителна цел. Това е една страхотна възможност  да зарадвам моите последователи с персонално видео, а със събраните пари и да подкрепя избраната от мен благотворителна цел.”

 

“В личностен план ми се иска да  създам собствено семейство. А в професионален план да продължавам да се развивам и в модната и правната сфера.”

 

“Много обичам да пътувам и това много ми липсва през последните месеци.  Искам да посетя доста места и да срещна много нови хора.”

 

Тя е нашата принцеса на Перумира в своята страна. За мен е чест да представя Василена Костадинова от Пловдив – България.
Срещаме се отново с Василена и тя ни дава второ международно интервю. Това ново интервю е достъпно на Перумира на английски и български език.
Василена продължава да расте в света на модата и сега е красив влиятел на различни марки и продукти.
Василена ни разказва всичко за себе си, за блога си, за своите проекти и новини !!!

 

 

 

1.- Василена, много се радвам да те интервюирам отново. Как прекарахте тези месеци?

Благодаря Ви много за втората покана  и за възможността  да бъда ваш гост.  Изминаха почти 5 месеца  от предходното интервю. Това беше важен период за мен, защото започнах да се занимавам  по- задълбочено с инфлунсърството.  Част съм от платформа за поръчка на видеа с благотворителна цел. Това е една страхотна възможност  да зарадвам моите последователи с персонално видео, а със събраните пари и да подкрепя избраната от мен благотворителна цел.

Ако имате желание да си поръчате персонално видео за повод, съвет или забавно, можете да го направите през линка. Създавам клипове на български и английски.  https://voiz.bg/vasilena/

 

2.- Василена, Всеки ден ли се наслаждавате на кариерата си като професионален модел?

Трудно ми е да нарека заниманията с модата за кариера, защото не я приемам като работа, а като начин на живот. Доста от времето си отделям за модни ангажименти и проекти свързани с мода.

 

3.- Сега виждаме, че станахте известен и признат инфлуенсър, има марки и продукти, които ви се доверяват. Как живеете на този етап, придружаващ марки и продукти?

Инфлуенсърството е една нова професия, която се установи в последните години и стана много популярна. Докато не се занимавам с инфлуенсърски проекти, ми се струваше лесна работа да публикуваш публикации, да промотираш продукти и фирми. Оказа се, че не е толкова лесно. За да се получи добър инфлуенсърски проект ми отнема доста време, да подготвя кадрите, постовете, клипове и тн. Внимателно подбирам думите и описанието, с което представям продукта, а кадрите трябва да са с много хубаво качество. Има голямо значение и вида на рекламния продукт и рекламната кампания. Като цяло всяка марка има определени изисквания и очаквания.

 

 

4.- Какво научавате, когато популяризирате и препоръчвате марка или продукт? Какви качества трябва да притежава марка или продукт, за да я препоръчате?

Работя в момента  с много  марки и фирми, промотирам различни продукти. Винаги изпробвам рекламния продукт, преди да го представя на последователите ми. Някои козметични продукти трябва да се използват дори по-дълго време, за да мога обективно да разкажа, колко е ефективен продукта. Затова и създадох мой блог за мода, в който да разказвам за продукти, моето мнение за тях, а и да споделям и други интересни неща. Предпочитам да промотирам био и здравословни  продукти. Държа на качествени козметики и харесвам магазини и марки за дрехи със собствен стил.

https://fashionvasilena.blogspot.com/

“Fashion VK” e блогът ми и за сега статиите са само на български език. 

 

5.- Как възприемате еволюцията си като модел в тези времена?

Смятам да продължа да се развивам във сферата на рекламите и рекламния бизнес. Имам доста идеи, които се надявам да осъществя.

 

6.- Василена, мислил ли си да се кандидатираш за кралица на красотата във вашата страна, в Мис България?

Да, разбира се всяко момиче си мечтае да стане Мис  и да това беше и моята мечта като малка. С годините разбрах, че и да не станеш Мис България, може да дадеш прием на много млади момичета. А днес конкурса  не ми се и струва толкова привлекателен, има толкова много красиви момичета, които не участват и постигат мечтите си без бленуваната корона.

 

7.- Василена, след първото ни интервю, какви нови преживявания като модел имате? Какви са новите ви познания като влияещ?

Заснех няколко нови фотосесии, а наскоро снимах и едно от първите ми моделски видеа. Надявам се да продължавам да се развивам в тази насока и да създавам нови проекти.

От доста време се колебаех, но наскоро се осмелих да създам мой блог.
Публикувала съм до сега над 40 статии в моя блог от няколко категории :  мода, аксесоари, козметика, книги,оригинални подаръци,  заведения и храна.

 

 

8.- Василена, как преживяхте пандемията Covid 19? Как е преживяна пандемията в България?

През първите месеци от пандемията изкарах във вкъщи  и използвах времето за личностно развитие.  Пандемията за съжаление не е приключила още в България.  Имаше известни месеци доста строги мерки, в момента има само малка част от мерките, но извънредната епидимилогична обстановка  ще продължи още известно време.

 

9.- Какви са плановете ви за бъдещата Василена, като жена, като модел, като общественик?

В личностен план ми се иска да  създам собствено семейство. А в професионален план да продължавам да се развивам и в модната и правната сфера.

 

10.- Василена, нека отново играем пинг понг, ще бъде различно от първото интервю:

 

Сиена – дом

Photoshoot – програма

Облекло –  рокля

Природа – планина

Град – Пловдив

Принцеса Перумира – семейство

Южна Америка – екзотика

Домашни любимци – котка

Covid19 – пандемия

Маркетинг – социална медия

Мис България – корона/ титла

Приятели – щастие

мечтана дата – рожден ден

Плаж –  Cacao beach

Почивни дни – пътувания

Сватбена рокля – Guess

 

 

11.- Василена, бихте ли желали да дойдете в Перу или Южна Америка като международен гост?

Ще се радвам да посетя Южна Америка и  специално Перу. Много ще ми бъде интересно да се запозная с вашата култура и традиции ида имам възможността от близо да опозная и посетя толкова екзотична страна. Ще бъде едно приключение за мен! Надявам се скоро да отмине пандемията и да може да се пътува спокойно.

 

12.- След пандемията имате ли нови мотивации?

Много обичам да пътувам и това много ми липсва през последните месеци.  Искам да посетя доста места и да срещна много нови хора.

 

13.- Василена,   вие  винаги сте  красива.  Ще се радваме да чуем отново вашите заключителни думи!

Искам още веднъж да Ви благодаря за поканата да бъда ваш гост! Надявам се да е било интересно за вашите читатели моето участие и да съм мотивирала много млади хора да повярват в себе си  и да следват  мечтите си и дори и да им се струва непостижими! Няма невъзможни неща!

Изпращам  ви много поздрави от България!

 

 

 

 

 

Interview conducted by Jaime William Mostacero Baca with Vasilena Kostadinova – Bulgaria (Second Interview)

Bulgarian language

Contact: Instagram – Email

Interview authorized in writing by Instagram – Email: Vasilena Kostadinova – Perumira – Jaime William

All Rights Reserved in the name of Vasilena Kostadinova – Perumira  – Jaime William

Jaime William
CEO & Founder at Perumira | Website | + posts

Jaime William Mostacero Baca has an "Honorary Second Place" award for the Presidency of the Council of Ministers (PCM) and the Presidency of the Republic of Peru in 2013!!!

🌐 Contest: Tramite de Mas (Process of More)
Project: Decentralized bank payment of health card in Metropolitan Lima

🌐 Sponsors: German Development Cooperation - GIZ Agency in Peru - CONFIEP - Embassy of South Korea in Peru - Lima Chamber of Commerce

💡Founder: Perumira Global Talent Magazine
💡 Founder. Miss Global Talent
💡 Co-Founder: 3DIYgital - 3D Printing Company

💯Communicator - Interviewer🏆
💯 SEO of the Misses, Top Models and new Talents. SEO Beauty Pageants and Fashion Marketing
💯Community Manager🔘
🎤Interviews with talents and professionals around the world🔱
🎤 Interviews with finalists from:

Miss Universe Canada 2020,
Miss World Costa Rica 2020,
Miss World Uruguay 2022,
Miss World Canada 2022,
Top Models
International Misses
Beauty queen.

🎤Columnist and notes for Puntocero Radio TV from Argentina🔱

Website | + posts

Nuestro objetivo es convertirnos en el Magazine Internacional del Talento Global referente de Perú para el mundo.
Nuestras entrevistas a jóvenes profesionales y talentos de todos los rincones del planeta , temas de tecnología, apps, cursos gratis, idiomas y marketing, así como informes propios de nuestro país nos convierten también en un portal educativo online .

Agregue un comentario

Su dirección de correo no se hará público. Los campos requeridos están marcados *