Share in / Compartir en

 

Twinkle Solanki    @twinkle_mu24

 

 

 

“…my hometown is Jaipur also known as pink city, what I like most about it is the people and their vibes who are so creative they always try to do something new, make you feel home and the food here that I can die for!”

 

“I love to dance, planting, listening to the music of various cultures, and singing…”

 

“…if you have a desire which seems to be the most impossible thing in the world it means you are the one who can make it Possible.”

 

“I want people to believe in themselves and their dreams and take a step ahead because no one else going to do this for you, you are the captain of your ship, you are the creator of your life…”

 

“Dedication and Gratitude, I dedicate all of mine whatever I set my mind on to and do everything being thankful for it.”

 

 

It is an honor to present from Jaipur – India, the talent and beauty of Twinkle Solanki, model, beauty queen, Miss Glamor Look International India 2021, finalist in Miss Diva Rajasthan 2021 and young artist.

Twinkle with great joy and humility grants me a wonderful interview and we meet her today!!!

Welcome Twinkle Solanki!!!

 

 

 

 

 

1.- Twinkle, you were born in India, What do you like about your hometown in India? What are your hobbies?

Ans: I feel blessed to be born in one of the most colorful countries in the world “India“, my hometown is Jaipur also known as pink city, what I like most about it is the people and their vibes who are so creative they always try to do something new, make you feel home and the food here that I can die for!

I love to dance, planting, listening to the music of various cultures, and singing but only in my bathroom when no one could hear me or actually I don’t care if you would!!😉

 

2.- What makes you laugh a lot or does it give you a lot of joy?

Ans: Being with my siblings.

 

3.- Twinkle, I really like your profile. You have already participated in beauty and talent contests: TGPC Talent of the month Feb-2021. What are your main passions and talents? What feeling do you have achieving your dreams, your passions?

Ans: I recently got to know about pageants and realized people often get mistaken between Beauty contests and Pageants, we need people to be aware of such a unique platform which provides an individual the opportunity to explore themselves and their potential, pageants are not about onlyt pretty faces anymore it’s beyond that.

Being a pageant aspirant I want to inspire people to believe in themselves and their dreams if you have a desire which seems to be the most impossible thing in the world it means you are the one who can make it Possible.

 

4.- What do you think is the distinctive, unique stamp of Twinkle in each activity carried out as a person, artist, and model?

Ans: Dedication and Gratitude, I dedicate all of mine whatever I set my mind on to and do everything being thankful for it.

 

 

 

 

 

5.- What is the main virtue that any woman must have to be an international model?

Ans: Confidence, Attitude, and a sense to deal with criticism.

 

6.- Twinkle, Our global talent magazine has its own contest: Miss Global Talent @missglobaltalent Would you ever like to be our Miss Global Talent India?

Ans: Definitely, I would love to.

 

7.- Are you aware of being an influential woman for thousands of girls? How important is it to you to be an idol for many girls and teenagers?

Ans: Honestly I don’t think I’ve arrived there yet but I am definitely aware of my potential and ability to influence not just thousands but millions of people around the world and working on it everyday.

 

8.- What was your feeling the first time you were in front of a video camera? What did you feel the first time at a pageant?

Ans: I have only participated in virtual pageants so far where the most important element is the Camera. When it was my first time I got to know I am a very camera-friendly person and I am learning to use that friendship efficiently and effectively.

 

9.- What do you think about the power of social media today?

Ans: Social Media is one of the most powerful means to express oneself today and we should use that power of expression for our welfare and the betterment of our society as nothing is as strong as our Determination to make the world a better place to live.

 

10.- How do you like to interact with your followers on social media? What’s your favorite social media?

Ans: Honestly I don’t have that huge amount of followers yet and even my content is not as active. I am learning how to use it to address my social media family most authentically.

 

 

 

11.- What would you advise young people who have talent but do not dare to take the next step? What would you advise parents who do not support their children’s talents?

Ans: I want people to believe in themselves and their dreams and take a step ahead because no one else going to do this for you, you are the captain of your ship, you are the creator of your life, what you get in the future depends on what actions you take for it today.

For parents, I would like to say they are the one who knows what’s best for their children and every parent wants to see their child taking responsibility for their life so if they have a dream which is different from anyone in their surroundings, be supportive, let them try and don’t let anyone talk them otherwise.

 

12.- What important lessons have you learned from the world of fashion and beauty pageants?

Ans. Inclusivity. This is one of the greatest attributes of pageants today. I want to bring it into my life as well, we need to be inclusive and open to all the lessons that life has to offer us. It is one of the ways which helps us to grow.

 

13.- Twinkle, being a model for you has been easy? Were there obstacles? How did you overcome obstacles?

Ans: No it hasn’t. But who said life is going to be easy. Everything is hard, making a decision is hard, not making a decision is hard

Choosing to live is hard, choosing not to live is hard

We have the choice to choose our hard. My way to overcome any obstacle is to face it, fight it and then let it go.

 

14.- Have you thought about being an actress? Do you like the entertainment industry?

Ans. Yes, I think everyone who’s ever watched a movie has thought of being an actor even for a second. I am really fascinated by Hollywood and the whole entertainment industry and love to be a part of it.

 

15.- Worldwide, women have acquired a greater role even though there are societies where they are still abused. What is your opinion of the role of women in the future in these societies?

Ans: A society where Men and Women are treated equally in the terms of family, career, and opportunities is the one whose development can’t be banished by any force in the world. Today’s women are strong, confident, and really know what they are capable of and at the same time, they don’t want to leave men behind because they don’t need to. Moreover, Our Society is not about Men and Women only we do have LGBTQ+ who have their life and rights to live it the way they want to. We all live in this world together and equally deserve respect and freedom.

 

 

 

16.- Twinkle, what is your motivation, and what do you feel grateful for every day?

Ans: My motivation is the commitment that I made to myself that I am going to make myself proud. Every time I feel demotivated and discouraged, I remind myself of this commitment and it helps to keep me going.

 

17.- Twinkle Do you like to travel? What countries do you know? What other countries would you like to know and which places do you recommend to visit from India?

Ans. Well I haven’t got the opportunity to travel out of India yet but I would love to visit all across the world, Europe is at top of my wishlist.

From India, I would like you to visit the Taj Mahal in Agra since it is one of the 7 wonders of the world and definitely my hometown Jaipur. Well, honestly when you visit India you will be in love with it wherever you go.

 

18.- You and me (Jaime William) are going to play ping pong, I will tell you one word and you will answer with another word that comes to your mind.

– Marriage: Friendship

– Children: Purity and innocence

– Love: Self-love

– India: My pride

– Asia: asian food

– Travel: The world

– Abortion: Personal decision

– Dance: Art

– Sing: Bathroom singing😅

– Europe: My wishlist

– America: Hollywood

– Sport: Cricket

– Money: Just a part of living

– Parents: sunshine in the rain.

– Dreams: Commitment

– Passion: love

– Madness Percentage: Ummm….you choose between 50% to 100%😅

– Character: Keep it clean

 

19.- Twinkle, these final lines are your

I am a positive and grateful soul who loves her life and this world. I wanna tell each and every one who is so busy trying to impress someone, proving yourself and running after something. To stop for a while and give that love to yourself, make time for yourself, prioritise yourself because you are your biggest commitment, you are the one who’s been with you throughout, in the light and the dark and you are the only who will be with till the end.

 

 

 

 

 

Interview conducted by Jaime William Mostacero Baca with Twinkle Solanki India

English language

Twinkle Solanki  Contact: Instagram – Email

Interview authorized in writing by Instagram – Email: Twinkle Solanki    – Perumira – Jaime William

All Rights Reserved in the name of Twinkle Solanki  – Perumira – Jaime William

Jaime William
CEO & Founder at Perumira | Website | + posts

Jaime William is an Expert in Projects awarded by the Presidency of the Council of Ministers (PCM) and the Presidency of the Republic of Peru in 2013 (German Development Cooperation - GIZ Agency in Peru - CONFIEP - South Korean Embassy of Peru - Lima Chamber of Commerce)

  • CEO & Founder @Perumira Global Talent Magazine
  • Miss Global Talent - Owner: missglobaltalent.com
  • Director 3DIYgital - 3D printing company
  • The Value of Trust!!!
  • Communicator - Educator
  • Interviewer to talents and professionals around the world
  • Interviewer to finalists for Miss Universe Canada 2020 and finalists for Miss World Costa Rica 2020, Top Models and International Misses - Beauty Queen.
  • Spanish, English, Portuguese, French and Bulgarian
  • Columnist and notes for Puntocero Radio TV from Argentina
Website | + posts

Nuestro objetivo es convertirnos en el Magazine Internacional del Talento Global referente de Perú para el mundo.
Nuestras entrevistas a jóvenes profesionales y talentos de todos los rincones del planeta , temas de tecnología, apps, cursos gratis, idiomas y marketing, así como informes propios de nuestro país nos convierten también en un portal educativo online .

Agregue un comentario

Su dirección de correo no se hará público.